Vrtna vreća za sadnju i uzgoj biljaka 1+1 GRATIS

Naslovna » Trgovina » Vrtna vreća za sadnju i uzgoj biljaka 1+1 GRATIS

Vrtna vreća za sadnju i uzgoj biljaka 1+1 GRATIS

SKU: N/A Kategorije: , ,

Kratki opis:

139,99kn179,99kn

Obriši

Opis:

Vrtna vreća za sadnju i uzgoj biljaka 1+1 GRATIS

Prava oprema je ključna za lako i uspješno vrtlarenje. Ova praktična vrtna vreća će vam biti vrlo korisna za uzgoj svih vrsta biljaka – možete stvoriti savršeno okruženje uz idealnu prehranu i uvjete za sve svoje biljke.

DOSTUPNO U PONUDI

-Veličina: promjer 90 cm, visina 30 cm 1+1 GRATIS 139 KN

-Veličina: promjer 128 cm, visina 30 cm 1+1 GRATIS 179 KN

Vrtna vreća od filca je vrlo korisna za sve vrste biljaka u različitim fazama rasta. Može vam pomoći kod klijanja, sjemenki i sadnica, kao i kod dugotrajnog uzgoja.

Koristite ovu vreću kako biste održavali vrt uređenim i urednim. Imat ćete sve što vam treba na mjestu gdje vam treba, što osigurava ugodno i uspješno vrtlarenje.

Svaka biljka treba prikladne uvjete za zdrav rast. Najbolji način da to postignete je korištenje vrtne vreće od filca koja vam omogućuje savršenu prehranu i ostale ključne uvjete za uspješan uzgoj vaših biljaka.

S promjerom od 90 cm – 128 cm, ova vrtna vreća je dovoljno velika čak i za biljke koje zahtijevaju dodatni prostor ili za uzgoj više biljaka u istoj vreći.

Vrtna vreća od filca jednostavna je za upotrebu i vrlo je fleksibilna kako bi odgovarala svim potrebama. Nećete imati problema s postavljanjem organiziranog vrta za uspješan uzgoj više ili manje zahtjevnih biljaka.

Garancija 12 MJ 

Plaćanje prilikom preuzimanja ( Sigurna kupnja )

0
    0
    Vaša kartica
    Vaša kartica je praznaNatrag na trgovinu
      Calculate Shipping